Redesign website Els Huver Audioproducties

21-07-2016
redesign Oorgetuige, Gulpen

Els Huver, gevestigd in Gulpen, Zuid-Limburg,  is journalist, radiomaker en communicatieadviseur die (media)producties maakt, produceert en initieert.

Oorgetuige is het audiobureau van Els, waarbinnen ze radioproducties, audiotours, audioboeken etc. produceert. Naast Oorgetuige heeft ze onlangs ook een stichting, Stichting De Kopsalon, opgericht. Deze stichting belicht maatschappelijke thema's middels culturele projecten en initiatieven. Deze uitbreiding en verschuiving van activiteiten, in combinatie met de wens om meer blogs en actualiteiten te kunnen publiceren, waren aanleiding de 'oude' website van Oorgetuige een 'opfrisbeurt' te geven.

We hebben op basis van enkele gesprekken de informatiestructuur onder de loep genomen en een nieuw structuurvoorstel gedaan. Daarnaast hebben we de website template aangepast om meer ruimte te bieden aan de verschillende 'takken van sport' en de blog- en nieuwsberichten. 

Net op tijd, voor het verschijnen van de audioinstallatie De Kopsalon voor Hoofdzaken op een van de mooiste theaterfestivals dat ons land rijk is - Cultura Nova in Heerlen - is de vernieuwde site opgeleverd.

 

Bezoek de website

 

 

 (Links: voornalige Oorgetuige website, Rechts: nieuwe overkoepelende website)oud webdesign Els Huver, Gulpen, LimburgWebdesign Els Huver audioproducties, Gulpen, Limburg

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.